Tietoa meistä

Olemme idearikas ja kustannustehokas suunnittelutoimisto, kulmakivenämme vahva mekaniikkasuunnittelutaito. Meillä on vahva kokemus teollisuuden tuotantotyövälineiden suunnittelusta, valmistuksesta ja logistiikan kehittämisestä. Yrityksenä ja yhteistyökumppanina olemme joustavia ratkaisujen suhteen. Liiketoimintamme tehostamiseksi ja laadukkaimman palvelun takaamiseksi tutustumme jatkuvasti uusiin teknologisiin menetelmiin.

Palvelumme sisältää kaikki projektin vaiheet: ideoinnin, tuotekehityksen, toteutussuunnittelun ja tuotteiden valmistuksen. Käytettävissämme on osaava ja tehokas alihankintaverkosto, jonka kautta suunnitellut tuotteet voidaan valmistaa. Tarjoamme myös suunniteltujen laitteiden asennuksen ja huollon. Suunnittelemme ja rakennamme ne apulaitteet, joita et kaupasta saa valmiina!

Vahvuuksiamme ovat innovatiivisuus sekä ennakkoluulottomuus yhdistää olemassa olevaa tekniikkaa uuteen. Toimeksiantoihin sitoudumme aina täysillä ja kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja pyrimme tehostamaan toimintatapojamme. Parhaat tuotteet syntyvätkin asiakkaiden ideoiden, näkemysten ja T-suunnittelun yhteistyön tuloksena. Tämän vuoksi olemme saaneet luotua pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Y-tunnus: 2321051-0

Harankatu 5 A9, 33530 TAMPERE

044 5261 267