palvelut

Suunnittelu & lujuustarkastelut


Kuva suunnitelmista

Tarjoamme sekä yksittäisten, pienten työkalujen tai laitteiden ideoimista ja suunnittelua että suurempien kokonaisuuksien toteuttamista alusta loppuun asti "avaimet käteen" -periaatteella. Palvelumme sisältää ideoinnin, tuotekehityksen, toteutussuunnittelun ja tuotteiden valmistuksen. Tarvittaessa suunnitellut laitteet asennetaan ja huolletaan.

Suunnitteluohjelmana käytämme 3D SolidWorks Premiumia, jolla teemme standardin mukaiset ja selkeät valmistuspiirrustukset. Teräsrakenteiden staattisen kantokyvyn ja väsymyskestävyyden laskemme Solid Works FEM -ohjelmalla. Suoritamme aina kaikki asianmukaiset lujuustarkastelut laitteiden kestävyyden varmistamiseksi. Esimerkiksi teräsrakenteiden mitoitukset ja suunnittelun toteutamme teollisuuden standardien EN 1090 ja EN 1993 mukaisesti. Tutkittavasta rakenteesta toimitetaan asiakkaalle loppuraportti sekä niihin tarvittavat CE- ja EU-vakuudet.


3D-tulostaminen & tuotteiden valmistaminen


kuva toteutettavasta laitteesta

Pystymme tulostamaan muovista erilaisia prototyyppejä ja käyttöesineitä, joilla on hyvä kestävyys. 3D-tulostuksen hyviä ominaisuuksia ovat sarjavalmisteisen tuotteen ensimmäisten mallien nopea valmistaminen. Näitä tuotteita voidaan käyttää normaalisti ja huomata paremmin puutteet ennen tuotteen lopullista valmistusprosessia. Halutessasi hoidamme myös tuotteen lopullisen valmistamisen tilaustyönä.

Toteutamme mm. pneumatiikkaa ja hydrauliikkaa käyttäviä laitteita ja koneita, kaikenlaisia kiinnittimiä, valukappaleita, puristusmuotteja, nostovälineitä, hoitotasoja, lavetteja ja kärryjä, epäkeskopuristin- ja muita tarvittavia työkaluja sekä työkalujen lämpökarkaisuja. Toteutamme myös suurempia kokonaisuuksia, kuten tehdashallien 2D- ja 3D-suunnitteluja, robottisoluja ja niiden apulaitteita sekä erilaisia tuotannon apulaitteita. Suunnittelukuvia toteutuksistamme voit katsella täältä.


Tyypillisimpiä toimeksiantojamme ovat

  • Idean jatkokehittämistä valmistuskuviksi, joilla tuote voidaan valmistaa
  • Tuotteista, joista ei ole minkäänlaisia työkuvia tai ne ovat puutteellisia, rakennetaan selkeät työkuvat
  • Valmiin tuotteen jatkokehitys
  • Tuotanto välineiden muuttaminen
  • Uusien tuotanto ja apuvälineiden suunnittelu
  • Lujuustarkasteluita tuotteen optimoimiseksi sekä CE-hyväksyntää varten
  • Tuotteen ideointi ja suunnittelu sekä sen valmistaminen lopulliseksi tuotteeksi

Ota yhteyttä meihin, kun haluat kokeilla ideaasi käytännössä!